voeding
Hongaarse specialiteiten
Hongaarse specialiteit
Huisgerookte Kolbász mild
Huisgerookte kolbász is een typische Hongaarse kolbász soort. Je proeft het traditionele huisgerookte karakter.
Deze kolbász is ideaal in Hongaarse gerechten of op brood. Ook erg lekker als hapjes bij de borrel en op een worstplankje.
Bestaat in een milde variant alsook in een pittige variant. Gewicht van de worst varieert tussen 500 en 600 gram.
Pick wintersalami
De Pick wintersalami (Pick téliszalámi) is al sinds 1869 een waar begrip. Bovendien is de Pick salami een echte Hungaricum. Voor de bereiding worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Zorgvuldig geselecteerd varkensvlees wordt boven gedroogd beukenhoutvuur gerookt.
Na een rijpingsproces van 100 dagen krijgt de Pick wintersalami zijn kenmerkende kleur en smaak. De onovertroffen smaak proef je in elk plakje salami terug!
WIJNEN BAX NIEUWSBRIEF
SCHRIJF U IN
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en gezellig info over Hongarije.